Inspectie met camera

Uiteraard kunt u ook bij RioolExpert bvba terecht voor ontstopping en reiniging met camera-inspectie. Door het gebruik van een camera(systeem) kunnen we een snelle en efficiënte probleemdiagnose stellen voor leidingen van 32 tot 300 mm.

Het gebruik van een camera is ook heel nuttig bij detectie van verborgen putten, kwaliteitscontroles, het in kaart brengen van leidingen, verzekeringskwesties en bouwonderzoek.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de situatie en de soort leiding kiezen we voor een specifiek camerasysteem. Voordat we van start gaan met de camera-inspectie, zorgen we ervoor dat de leidingen schoon zijn. Vervolgens dalen we met onze computergestuurde camera’s af in de rioleringen. Onze camera kan het volledige rioleringsnetwerk doorlopen, ook de moeilijk bereikbare plaatsen. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we u na afloop een deskundig verslag overhandigen.

Neem een kijkje!

Bent u benieuwd naar onze realisaties met camera-inspectie? Neem dan eens een kijkje bij de video’s van een aantal ontstoppingen en reinigingen.

ONS PROFESSIONALISME KAN JE ZIEN BIJ ONZE PROJECTEN

Waarom Riool Expert

1

Wij staan altijd klaar!

Van Zon 9h t.e.m. vrij 19h : 24h/24 bereikbaar voor noodgevallen.
Van 8h t.e.m. 20h voor alle andere gevallen.
Van Vrij 19h t.e.m. Zon 9h rusten wij en zijn wij niet bereikbaar.

2

Up-to-date

Gebruik van laatste nieuwe technologie

3

Wij vinden alles!

Gebruik van camera- en sonardetectie

4

Weinig vuil en overlast

Wij trachten altijd met een minimum aan overlast te werken en doen ons uiterste best om alles ook terug netjes achter te laten.